Brandan Eich, direktor Mozille, postal žrtev terorja t.i. homofašizma

Iz ZDA prihajajo dramatične novice o stopnjevanju nasilja radikalnih homoseksualnih aktivistov, ki so z grožnjami prisilili Brandana Eicha, da zapusti najvišje mesto v podjetju, ki ga je sam ustvaril. Razlog – leta 2008 se je zavzel za pravico prebivalcev Kalifornije, da na referendumu odločajo o pravici otrok do mame in očeta ter v ta namen daroval 1000 USD.

Bojkot in maščevanje homoseksualnih organizacij!
Njegova odpoved položaju je sledila grožnjam po bojkotu homoseksualne spletne strani OkCupid.com in njihovi kampanji, da naj ljudje raje uporabljajo iskalce kot sta npr. Internet Explorer ali Google Inc's Chrome. Eich sicer velja za izumitelja programskega jezika Javascript in za soustanovitelja internetnega iskalca Mozilla - Firefox.
Gre za grobo kršenje človekovih pravic!
Gre za grobo kršenje človekovih pravic in ustrahovanje z enim samim ciljem – na vodilnih položajih morajo biti očitno samo radikalnim homoseksualnim aktivistom »prijazni« ljudje. Ali z drugačnimi besedami – diskriminirati in diskreditirati je potrebno vsakogar, ki ne podpira socialnega eksperimenta v obliki popolne pravne izenačitve zakonske zveze in istospolne zveze, vključno z zahovarjanjem posvojitev v istospolne skupnosti ter uzakonitvijo umetnih oploditev za lezbijke in t.i. nadomestnega materinstva za homoseksualne pare. Očitno se homoseksualni aktivisti v nekaterih državah čutijo tako močne, da že izvajajo odkrit teror nad drugačemislečimi. Nekateri v ZDA ob tem in podobnih dogodkih že opozarjajo na čedalje večje razraščanje t.i. homofašizma, ki uporablja teror za ustrahovanje drugačemislečih.
Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top