Brez vas ne bo šlo!

Dragi prijatelji,

Brez vas ne bo šlo! Do danes smo zbrali 2.200 podpisov. Za vložitev kandidature Angelce Likovič, borke za otrokove pravice, potrebujemo še 800 podpisov – tudi vašega. Kaj boste danes ali jutri naredili? Vabim vas, da greste na upravno enoto in oddate podpis podpore. Ne smemo brez boja podpreti radikalne politike Boruta Pahorja, ki spodbuja smrt nerojenih otrok (splav), ubijanje bolnikov in ostarelih (evtanazije), izkoriščanje delavcev ob nedeljah in posvojitve otrok homoseksualcem. Ne smemo se predati! Vabimo vas, da se nam v tem prizadevanju za družine in otroke pridružite ter še danes ali jutri oddate podporo na najbližjo upravno enoto!

Natisnite Obrazec podpore

Navodila:

S seboj vzemite osebno izkaznico ter priloženi obrazec natisnite in ga vzemite s seboj. Nujno povabite še svoje domače in prijatelje ter vse zbrane potrjene obrazce še danes po pošti pošljite na naslov: Glas za otroke in družine, p.p. 2056, 1001 Ljubljana.

Najlepša hvala vsem, ki vam gre za dobro Slovenije!

Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top