Čestitamo!: 16. obletnica prvega družinskega referenduma

17. junija 2001 je bila čudovita referendumska nedelja! Ta dan smo prvič množično pokončno in ponosno rekli: PROTI uničevanju družine.

Glasovalo je skupaj 567.878 volivcev (35,66 %). Spoštovanje materinstva in očetovstva je podprlo 410.856 oz. 72,36 % udeleženih državljank in državljanov.

Čestitamo!

Prvopodpisani pobudnik pobude za referendum je bil Dominik Frelih z Bleda, ki je oktobra 2010 komaj 36 leten umrl v prometni nesreči. Bog, daj Dominiku večni mir in pokoj. Naj počiva v miru.

Aleš Primc

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top