• Boleče dejstvo: različno NI enako

Škarjice namesto penetracije

Zanimivo je pogledati v slovarček LGBTQ izrazov, ki razkrije marsikatero skrivnost "vsakdanjega življenja" gejev in lezbijk, ki so jo Zvezdan Martič in njegovi gostje v nedavni oddaji na RTV SLO "pozabili" omeniti.  Recimo "cikcakanje" ali "škarjice", oboje pomeni isto in v vsakem primeru označuje nepopoln spolni odnos.

Največji slovenski mediji zelo očitno navijajo za teorijo spola, ki ne priznava ženskega in moškega spola ter LGBTQ ideologijo, ki iz nje izhajajoč ne priznava pomena mame in očeta za otroka. Ob neprestani medijski propagandi LGBTQ lobija od risank, preko "zabavnih" vsebin do poročil, pa se dosledno izogibajo vsem neprijetnim hokoseksualnim temam, kot je na primer: virus HIV in AIDS med homoseksualci, agresija in nezadovoljstvo med lezbijkami, nasilje med homoseksualci, homoseksualni rasizem, trpljenje otrok posvojenih v LGBTQ odnose, prevzgoja otrok v vrtcih, šolah in (še posebno) prisilno pranje možganov študentom na fakultetah in drugo... Namesto tega nenehno ponavljajo in igrajo domišljene vzorce "sočutnega pristopa" iz homoseksualnih učbenikov medijske manipulacije (o tem več kmalu) in idilično, skorajda sanjsko, predstavljajo "vsakdanje življenje gejev in lezbijk", ki ima z realnostjo homoseksualnega vsakdanjega življenja precej malo skupnega.

Pa poglejmo pomembno RAZLIKO, ki izhaja tudi iz LGBTQ slovarčka na spletu:

Homoseksualci in lezbijke nimajo popolnih spolnih odnosov.

Medtem ko pri popolnem spolnem odnosu ženske in moškega lahko pride do penetracije moškega uda v žensko vagino in do razmnoževanja, to pri dveh lezbijkah ni mogoče. Kako to rešujejo? Na primer s "cikcakanjem". To je tehnika pri lezbičnem seksu, kjer si partnerki drgneta vulvo ob vulvo, noge pa so razkrečene kot škarjice. Tudi zato najbrž isto tehniko poimenujejo še z drugim imenom "škarjice". Medtem, ko so se lepo potrudili in opredelili pojme spol, spolna identiteta in spolna usmerjenost, se jim ni zdelo vredno opredeliti pojma spolni odnos. Najbrž zato, ker ga lezbijke dejansko nimajo, vsaj ne popolnega. Da ne bo pomote, tudi seksa niso opredelili, tako "Adami" oziroma lezbijki preostane le še ukvarjanje s "ščegico". Če le ni slabo izbrala in naletela na "blazinarco".

Tudi pri nepopolnem moškem spolnem odnosu sta potrebna (vsaj) dva "aktivc" in "pasivec", torej moški, ki pri gejevskem (nepopolnem) spolnem odnosu večinoma penetrira v drugega moškega in moški, ki večinoma želi biti penetriran. Vsekakor je neprijetno, če te dobi v roke "čoškarca" - moški, ki iz kota preži na pijane geje za seks.  Bolj običajno gresta dva moška v "darkroom" - poseben zatemnjen prostor v klubu ali lokalu, namenjen seksu. Eden do njiju je lahko "dedi", starejši gej, ki za spremstvo ali seks finančno zalaga mladega ljubimca ali pa čisto navaden "desc", partner geja. Izvedeta lahko "fingering" ali kaj drugega, nikakor pa dva moška ne moreta imeti popolnega spolnega odnosa kot moški in ženska.

Zanimiva je tudi definicija spolnega odnosa v Wikipediji, ki pravi: Spolni odnos je odnos dveh ljudi nasprotnega oz. istega spola, pri katerem moški vstavi svoj spolni ud v ženska spolovila. Biološka funkcija spolnega odnosa je razmnoževanje in s tem nadaljevanje vrste, a tudi doseganje ugodja. Zato se izraz pogosto uporablja tudi širše, za stimulacijo spolovil z drugimi deli telesa (prsti, jezikom ipd.) ali odnos med človekoma istega spola. Pogosto spolni odnos poimenujemo tudi z besedo seks, ki je izposojenka iz angleščine (izvirno sex).

Tu se pojavita vsaj dva problema: prvi, da pri (nepopolnem) spolnem odnosu dveh istega spola moški nikakor ne vstavi spolnega uda v žensko spolovilo in drugi, da pri homoseksualnih nepopolnih spolnih odnosih ne pride do možnosti razmnoževanja. Najbrž tudi zato LGBTQ tako "strastno" želijo ukiniti družbeni pomen zveze moža in žene, ker samo ta omogoča vse razsežnosti spolnega odnosa in še mnogo, mnogo vec :). To pa so za homoseksualni lobi neprijetna dejstva. Nenehno vsiljena, zaukazana in z medijskimi manipulacijami propagirana ENAKOST se razblini kot milni mehurček.

Naj vsak svojo spolnošt živi, kakor hoče. Kdo lahko misli, da so "škarjice" ali "fingering" isto kot spolna združitev ženskega in moškega spolnega organa. Prav pa bi bilo, da ti "dovolijo", da kdo misli, da je spolnost ženske in moškega nekaj najlepšega, dopolnjujočega in osrečujočega, kar obstaja na tem svetu.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top