Damjana Šmid je dobila že 133.550,07 EUR za napad na zagovornike družine?!

V javnosti še vedno odmeva grob in nekulturen napad na Aleša Primca v režiji Damjane Šmid, ki ga je objavila v Gorenjskem glasu. V prispevku »Hvala, Aleš Primc« (7. marec 2015) je z neverjetno grobostjo in nestrpnostjo žalila zagovornike družine in jih javno demonizirala. Ob tem pa se je razkrilo najpomembnejše – za tem grobim medijskim umorom se skriva zanimiva radikalna aktivistka, ki se bogato napaja z denarjem davkoplačevalcev – tistih, ki jih tako rada grobo zmerja.

Za Damjano Šmid se skriva sporni Zavod Modrin!

Na spletu najdemo »Zavod Modrin. Svetovalni - izobraževalni zavod za starše, otroke in mladostnike« s sedežem na ulici Jesenovec 7a v Železnikih. V omenjenem zavodu opravlja vodjo svetovanja in izobraževanja prav Damjana Šmid, profesorica socialne pedagoginje in avtorica žaljivega prispevka v Gorenjskem glasu.

Damijana Šmid je za medijsko blatenje prejela že neverjetnih 133.550,07 EUR davkoplačevalskega denarja!

Vedno znova se pri vseh avtorjih sovražnega in žaljivega pisanja v Sloveniji skriva ista zgodba. Za svoje sejanje sovraštva in predsodkov so bogato nagrajeni z davkoplačevalskim denarjem vseh državljanov. Tudi tistih, ki jih Damjana Šmid tako rada kritizira. Po spletni aplikaciji Supervizor prav bode v oči, da je za svoj aktivizem prejela že preko 133.000 EUR in to v glavnem za svoje delovanje prav v osnovnih šolah.

Ali je primerno, da oseba, ki širi predsodke poučuje vaše otroke po osnovnih šolah!?

Damjana Šmid svoje aktivnosti usmerja v naše otroke. Zato vse starše in vodstva šol opozarjamo, da naj premislijo, ali je primerno, da so otroci v javnih šolah na račun davkoplačevalcev izpostavljeni osebi, ki grobo seje predsodke ter stigmatizira zagovornike človekovih pravic in demokracije. Prav tako pa se na sporen način zavzema za kontroverzno redefinicijo zakonske zveze in odvzem pravice otroka do očete in matere. Prav tako premislite, ali je prišel čas, da odpoveste časopis Gorenjski glas, ki naroča in honorira takšne nestrpne prispevke.

Mateja Lor.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top