Danes 2. obletnica Odbora 2014, vabljeni pred Vrhovno sodišče

Pridružite se nam na poslovilnem shodu pred poletnimi počitnicami, ki bo v danes, 20. junija, ob 17. uri pred Vrhovnim sodiščem. Na shodu bosta spregovorila Janez Janša in Aleš Primc.

Shod bo bogato kulturno obarvan.

Po shodu prijazno vabljeni, da se udeležite razstave fotografij, ki so nastale na shodih Odbora 2014 v dveh letih. Razstava bo na ogled na dvorišču sedeža Slovenske demokratske stranke, Trstenjakova 8, Ljubljana. Razstavo, ki nas bo popeljala po našem vztrajnem dveletnem delu, si bomo ogledali v sproščnem vzdušju ob pijači in prigrizku.

Se vidimo!

Odbor 2014

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top