Danes od 14.20 naprej vabljeni k ogledu RTVSLO 3

Danes ob 14.00 se bo začela seja Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide, na kateri se bo odločalo o predlogu Združene levice, da se ukine zakonska zveza moža in žene ter uzakonijo posvojitve otrok v istospolne skupnosti. Seja bo predvidoma trajala celo popoldne.

Vabljeni k ogledu neposrednega prenosa seje na tretjem programu Televizije Slovenija, kjer si boste lahko ustvarili mnenje ob argumentih obeh strani.

Civilna iniciativa za družino in pravice otrok

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top