Danes: Srečanje na Kureščku ob prazniku Obiskanja Device Marije

Lepo vabljeni danes, v sredo 31. maja 2017, na praznik Obiskanja Device Marije v Svetišče Kraljice miru na Kurešček (nad Igom). ​Zelo pomenljiv praznik, saj se spominjamo srečanja dveh mater in srečanja dveh nerojenih otrok, Janeza Krstnika in našega Odrešenika! Ob 18h bo molitvena ura za spoštovanje svetosti življenja, ob 19h sveta maša, ki jo bo daroval g. Miro Šlibar. Po maši sledi druženje v Marijinem domu. Naj bo ta praznični dan priložnost, da se ponovno srečamo in združimo v molitvi za zmago življenja in blagoslov naših družin. :) Matjaž Venta, Zavod Božji otroci

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top