Eugenija Carl, sta vas mama in oče učila lagati?

Soočen sem s krutostjo nekaterih zaposlenih na RTV Slovenija in hkrati brez možnosti, da bi se branil. Lažejo, blatijo in neusmiljeno bičajo človeka. To se je še enkrat več zgodilo v Dnevniku, v petek 26. 2., ter na njihovi spletni strani

Eugenija Carl, kaj sem vam naredil, da me tako neusmiljeno tepete? Ne spomnim se, da bi se kdaj osebno seznanila.

Za vas imam nekaj vprašanj:

 

1. Kdaj ste me klicali po telefonu?

2. Kdaj ste mi poslali SMS?

3. Kolikokrat ste bili na shodih Odbora za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbora 2014 in s koliko udeleženci ste se pogovarjali?

4. Katere trgovke in v katerem Mercatorju so vam povedale, da udeleženci shodov dobijo "20 evrov in več, in to na roke in v bonih za hrano"?

Draga Eugenija, predlagam, da se dobiva na kavi, potem pa greva zvečer skupaj v živo v Odmeve ter gledalkam in gledalcem pokaževa, kako se zgladi spor med dvema prijaznima človekoma.

Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top