FDV: Predlagatelj posvojitve otroka dvema moškima, ženskama, transseksualcema in queerseksualcema nima časa za soočenje

V petek,11. decembra, je Urban Špital, predsednik Študentske organizacije FDV, povabil Aleša Primca na soočenje z Matejem Tašnerjem Vatovcem. Soočenje naj bi bilo 17. decembra v veliki dvorani FDV, ki sprejeme 600 - 700 obiskovalcev.

Primc je na soočenje "z veseljem" pristal. V torek, 15. decembra ob 19.06, pa je Urban Špital poslal obvestilo, da soočenja ne bo: "Gospod Vatovec nam je sporočil, da se zaradi premaknjenih obveznosti ob premiku seje državnega zbora soočenja ne bo mogel udeležiti".

Sporočilo predsednika Študentske organizacije FDV o odpovedi soočenja:

"Pozdravljeni.

Najprej bi se vam iskreno zahvalil za pripravljenost sodelovanja na soočenju, vendar vam žal sporočamo, da bo dogodek odpadel.
Gospod Vatovec nam je sporočil, da se zaradi premaknjenih obveznosti ob premiku seje državnega zbora soočenja ne bo mogel udeležiti.
Še enkrat hvala.

Urban Špital"

uredništvo 24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top