Se še spomnite: Nepozabni Pohod za življenje 2020

V soboto, 3. oktobra 2020, je v Ljubljani potekal Pohod za življenje 2020. Po ocenah organizatorjev, se ga je udeležilo okoli 500 udeležencev, kar je, glede na okoliščine, izjemno veliko število. Glavno sporočilo Pohoda za življenje 2020 je bilo, da si nerojeni otroci zaslužijo več spoštovanja in zaščite. Prav tako pa mora država več narediti za vse noseče matere v stiski in vse starše, ki iz različnih razlogov žalujejo za nerojenimi otroki. V nadaljevanju si poglejte foto galerijo. (Slike P. Merše)

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top