• To je človek.

Gibanje za otroke in družine.si: SD in Janković zlorabljata svojo moč proti nerojenim otrokom

SD in Zoran Janković z ovajanjem zagovornikov pravic nerojenih otrok inšpekcijam zlorabljata svojo moč proti nerojenim otrokom. Nerojeni otroci so najbolj nemočni in šibki ter zato potrebni največje zaščite. Nerojeni otroci v Sloveniji še nimajo pravice do življenja, sedaj pa očitno, po mnenju SD in Jankovića, ne smejo imeti niti zagovornikov, ki bi se borili za njihove pravice!?

Vladna stranka in ljubljanski župan izvajata nezakonito šikaniranje borcev za pravico do življenja nerojenih otrok. S tem spodbujata nespoštovanje do nerojenih otrok, zato ju prosimo, da s temi dejanji prenehajo.

Slovenija potrebuje dialog in spoštovanje. Naj pravica nerojenih otrok do življenja združi in poveže Slovenijo! Zapišimo pravico nerojenega otroka do življenja v Ustavo Republike Slovenije.

 Gibanje za otroke in družine.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top