Glas za otroke in družine podpira referendum

Stranka Glas za otroke in družine podpira referendumsko pobudo proti spornemu vladnemu zakonu o drugem tiru. Podpiramo zbiranje podpisov za referendum in bomo v tem zbiranju tudi sodelovali z društvom Davkoplačevalci se ne damo, ki ga vodi Vili Kovačič. Referendum je sedaj najcenejši način za preprečitev kraje gromozanskih količin denarja s strani vladnih elit, saj ta denar nujno potrebujemo za pomoč slovenskim družinam in razvoj Slovenije.

Sporni vladni zakon je potrebno zavrniti, ker:

- je predvidena trasa po mnenju strokovnjakov veliko predraga (najmanj za 500.000.000 EUR) 

- je projekt tako nedodelan, da bodo vladni izbranci preko korupcije in izsiljevanj aneksov dodatno obogateli, še bolj kot pri projektu TEŠ6!

- ker Slovenija proti Kopru potrebuje sodobno, varno dvotirno progo, ki bo omogočala potniški in tovorni promet (tega sporni vladni projekt ne omogoča).

Aleš Primc, predsednik stranke Glas za otroke in družine

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top