Groza: Cankarjev dom v Ljubljani bo gostil mednarodne radikalne aktiviste za opravljanje splava!

Že pred nekaj meseci so nas prijatelji iz različnih koncev sveta obvestili, da se bo v začetku oktobra Slovenija spremenila v prestolnico kulture smrti. Razlog - v Cankarjevem domu bo največja konferenca vseh tistih, ki opravljajo in zagovarjajo splav ter služijo s t. i. industrijo splavov.

V Ljubljani bo 3. in 4. oktobra v Cankarjevem domu MEDNARODNA KONFERENCA NASPROTNIKOV TEMELJNE ČLOVEKOVE PRAVICE DO ŽIVLJENJA IN IZVAJALCEV KULTURE SMRTI O SPLAVU IN REPRODUKTIVNIH »PRAVICAH«. Namenjena je ljudem, ki se poklicno ukvarjajo s področjem splava in kontracepcije, skupinam, ki se same imenujejo, da so za pravice žensk; pravnikom, nasprotnikom pravice do življenja ter vodinim zagovronikom s področja t.i. reproduktivnega zdravja, ... Navzoči bodo tudi glavni zagovorniki splava v Sloveniji!

Program kontroverzne konference:
-      debate o legalnosti in dosežkih na političnem področju
-      nagovor: »vodilna misel: varni splav – moralna obveznost«
-      o neželeni nosečnosti v Sloveniji, s poudarkom na mladostnicah
-      o uspehu zagotavljanja dostopa do »varnega« splava
-      o splavu med maldostnicami in kontracepciji za mladostnice
-      delavnica mednarodne zveze Planned Parenthood (največja veriga klinik za splave po svetu) o tem, kako odstanjevati »ovire« in zagotavljati »varni« splav ter kako doseči mladino
-      delavnica, kako se upirati pobudam zagovornikov življenja
-      kirurške in medicinske metode za splave v pozni nosečnosti
-      zagovorništvo splava in urjenje
-     poudarek konference je tudi na krepitvi odnosov med kolegi in somišljeniki
Na konferenci bodo sodelovale naslednje organizacije: ESC, WHO, IPPF, Gynuity, IPAS, NAF Eastern European Alliance for Reproductive Choice,  Catholics for choice...

Pred rožnovensko nedeljo in godom sv. Favstine Kovalske (5.oktober), bomo za udeležence konference in za zmago življenja od 26.9. do 4.10. molili devetdnevnico Božjega usmiljenja.

Lepo pozdravljeni, da se nam pridružite!

Zavod Božji otroci
bozjiotroci.zavod@gmail.com
FB: Božji otroci

Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top