Novo: Odkopali na stotine žrtev, ki so jih komunistični klavci zverinsko umorili!

V javnost prihajajo nove fotografije o tem, kaj se je dogajalo v času pod Drugi svetovni vojni. V zadnjih 10 letih je bilo odkritih skupaj že več kot 800 množičnih grobišč, v katerih ležijo telesa izvensodno pobitih. Slovenska vlada na čeli z Mirom Cerarjem in Borutom Pahorjem še naprej blokirajo kakršno koli preiskavo o tem, kdo je v prejšnjem komunističnem sistemu pobil več kot 100.000 ljudi na ozemlji Slovenije.

Najnovejše fotografije so iz morišča Košnice pri Celju.

 

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top