Član urejenega homoseksualnega razmerja ima 300 % večjo verjetnost, da bo storil samomor!

Iz Švedske prihaja še ena raziskava, ki potrjuje, da imajo odrasli homoseksualci, ki pred državo sklenejo t.i. poroko, trikrat večjo verjetnost, da bodo storili samomor kot tisti, ki živijo v heteroseksualnih družinah. Študija je bila maja objavljena v European Journal of Epidemiology.

Avtorji študije so poudarili, da družbeno nesprejetje ne more biti razlog za večje tveganje za samomorilnost, saj Švedska velja »gay friendly« državo. “Tudi v državi, ki ima relativno strpno okolje do homoseksualcev kot je npr. Švedska, imajo poročeni homoseksalni posamezniki večje tveganje za samomor kot drugi poročeni pari.«

Študija “Suicide in married couples in Sweden: Is the risk greater in same-sex couples?” temelji na podatkih državnih ustanov na Švedskem in primerja podatke o 6.000 poročenih homoseksualci.

Študija dokazuje, da imajo poročeni homoseksualci 2.7 krat večje tveganje za samomor kot heteroseksualci. Prav tako naj bi imeli poročeni homoseksualci (2.9) večje tveganje za samomor kot poročene lezbijke (2.5).

Rezultati te študije potrjuje druge številne študije, da je homoseksualni življenjski slog povezan z negativnimi psihološkimi posledicami in to celo v državah, kjer je LGBT ideologija vsiljevana na vseh področjih družbenega življenja.

Ob tem se lahko vprašamo, zakaj Slovenska država z javnim denarjem še vedno financira kampanje LGBTQ radikalnih aktivistov med učitelji, v šolah in vrtcih? Oz. zakaj samo oklicani strokovnjaki za radikalno spolno vzgojo brez vednosti staršev indoktrinirajo otroke v homoseksualnem življenjskem slogu in eksperimentiranju s spolno identiteto in spolno usmerjenostjo? Ali res hočejo politiki, da naši otroci zbolijo?

Študija o homoseksualcih na Nizozemskem potrjuje, da se homoseksalci in lezbijke pogosteje soočajo z psihičnimi težavami, drogami in alkoholizmom, samomorilnostjo in napadi panike. Zaradi menjavanja partnerjev med homoseksualci in lezbijkami se ti soočajo s spolno prenosljivimi boleznimi: HIV, herpes virus, Epstein-Barr virus (povzroča raka), sifilis, analni rak idr.

Vir:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top