• Charlotte v Severni Karolini je izgubil All stars tekmo, ker je parlament zaščitil otroke in ženske.

Hud boj za pravico do spolne zasebnosti na javnih WC v ZDA

Parlament zvezne države Severna Carolina je marca 2016 sprejel zakon za zaščito spolne zasebnosti na javnih straniščih, s katerim je prepovedal, da na ženska stranišča hodijo moški, ki se "počutijo", da so ženske in obratno, da na moška stranišča ne smejo hoditi ženske, ki se "počutijo", da so moški.

Nekaj najbolj normalnega, saj to obstaja, odkar obstajajo javna stranišča. A v ZDA je ta odločitev sprožila pravi vihar. Na oblasti Severne Karoline je začela pritisk izvajati liga NBA z grožnjo, da bodo All stars vikend leta 2017 prestavili v drugo zvezno državo in so tudi ga, tako da je bil NBA All star vikend 2017 v New Orleansu v zvezni državi Louisiana; družba PayPal je odpovedala postavitev svojega operativnega centra v Charlotte, največjem mestu te zvezne države; Bruce Springsteen je odpovedal za 10. aprila 2016 napovedan koncert...

Kljub nenehnim godpodarskim, medijskim, športnim in drugim pritiskom, parlament Severne Karoline zakona za zaščito otrok in žensk pred spolnimi iztirjenci ni spremenil, za kar zasluži spoštovanje in posnemanje na svetovni ravni.

Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni lobi je še enkrat pokazal svojo nestrpnost in težnjo, da o vsem odloča sam, sicer pa hoče izsiliti. Sedaj se je odločil, da je potrebno dovoliti moškim, da hodijo na ženska stranišča in zato mora tako biti! Severna Karolina se jim je uprla in jo zato drastično kaznujejo, a se pokončni ljudje tam ne dajo - ostajajo neomajni: zaščitili bomo naše otroke in ženske pred spolnimi iztirjenci!

Ko je bilo v kampanji ob družinskem referendumu izpostavljeno, da ukinitev pomena mame in očeta ter spola v družinskih razmerjih za seboj prinaša tudi take praktične posledice, so homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti, politiki deviacije levice in največji mediji trdili, da to ni res. Danes se ti isti zgražajo nad nestrpnostjo oblasti Severne Karoline.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top