Hvala, junaki boja za nerojene otroke!

V nedeljo 9. 4. se je končala akcija 40 dni molitve za nerojene otroke. 40 dni molitve, 40 dni nenasilnega boja za najbolj nemočne med nami, za njihove mame, očete, bratce, sestrice in stare starše. Hvala vam, junaki! Izvajate najbolj častno poslanstvo - borite se za tiste, ki se sami ne morejo! Ste neizčrpen zgled solidarnosti in civiliziranosti.

Ideologija smrtnega nasilja nad nerojenimi otroki in njeni pristaši, polni državnega denarja ter medijske moči, se tresejo pred vami! Ker vedo, da obstaja v Sloveniji neustrašna skupina ljudi, ki je trdno odločena, da bo pomagala reševati življenja nemočnih nerojenih otrok ter pomagala njihovim mamam, očetom, sestricam, bratcem in starim staršem.

Hvala Bogu za vas!

Uredništvo 24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top