Indijska vlada bo z zakonom prepovedala izkoriščanje nosečih žensk in trgovino z novorojenčki

Odrasli homoseksualci že leta hodijo v Indijo, kjer izkoriščajo revne ženske, da jim donosijo in prodajo svoje otroke. Vse kaže, da bo indijska vlada temu naredila konec in končno zaščitila revne ženske ter kriminalizirala tovrstni homoseksualni turizem.

Zakonodaja ki jo  pripravlja vlada bo prepovedala trgovino z otroki ter izrecno prepovedala najemanje žensk za skupine odraslih homoseksualcev, samske moške in ženske ter za vse tujce. Ob tem se sooča z verbalnim in ekonomskim nasiljem radikalnih homoseksualnih aktivistov, ki že leta preko mednarodnih organizacij izvajajo pritisk na vlado z namenom, da bi še naprej dovolila grobo izkoriščanje revnih žensk. Vse kaže, da so se zagovorniki človekovih pravic otrok in revnih žensk vendarle povezali s predsednikom vlade in pripravili ustrezno zakonodajo.

Poglejte si pretresljiv film Google baby, v katerem je prikazano homoseksualno izkoriščanje revnih žensk v Indiji.

V Sloveniji so radikalni homoseksualni aktivisti pripravljali zakonsko podlago za uzakonitev izkoriščanja revnih žensk in prodajo otrok. Z zavrnitvijo novele Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerij na referendumu leta 2015 so državljani in državljanke prepričljivo zaščitili slovenske otroke in matere.

Več:

Avtor

Mira Milanovič

Pravnica, pro-life feministka in blogerka. Mama treh otrok in ponosna žena.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top