Ingo Pasch: Moj glas gre pro-life Angelci Likovič!

Odkriti, jasni odgovori, razčiščena stališča, humanost in odločnost, kompetentnost, katoličanka, ki spoštuje pripadnike drugih ver in neverujoče, gospa, ki je na področju izobraževanja in v našem javnem prostoru že desetletja znana oseba.

Kako ne bi dal svojega glasu za predsednico države gospe. Angelci Likovič?

Je kot sijoča zvezda na oblačnem nočnem nebu, ki nam brez ovinkov kaže jasno pot. Pot resnične sprave, naslonitve na lastne moči, skrbi za vse – od otroka, ki se šele rojeva, do ostarelih, ki s svojimi dohodki danes sploh ne preživijo. 

Človek, ki ne govori na pamet in nas ne tolaži s pravljicami – prav nasprotno: Človek, ki že desetletja spoštljivo. a neposredno odkriva napake, ki je s svojim življenjem, lastno družino in pridnimi rokami skupaj postavila temelj za prihodnost svojih otrok in je pripravljena s svojimi bogatimi življenjskimi izkušnjami prijeti za krmilo naše države.

Prav takšno osebnost za predsedni-co/ka naše majhne, a enkratno lepe države, pogrešamo že več desetletij.

Ingo Falk Pasch Wallersberg

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top