• Angelca Likovič, prejemnica Bele vrtnice, najvišjega priznanja za človekove pravice v Sloveniji

Angelca Likovič: Spremembe so nujne!

Končno so se začele res prave spremembe. Čas je, da po 25 letih dokončno umaknemo levičarje z oblasti. To pa lahko storimo sami pri naslednjih volitvah.  Naredili so nepopisno škodo v vseh teh letih, sprejemali zakone, ki so v nasprotju z občečloveškimi vrednotami in tradicijo - npr. tri družinske Družinske zakonike... Vsa dolga leta vladavine so vodili zelo negativno kadrovski politiko in na najbolj odgovorna mesta so postavljali nesposobne ali pokvarjene ljudi, le da so bili lojalni njihovi želji po grabljenju davkoplačevalskega denarja.

Potrebovali bomo kar nekaj časa, da bomo zadeve normalizirali. A pomembno je, da izrojeni levičarji ne bodo več imeli  oblasti. ZAKAJ pravim izrojeni levičarji. ZATO, ker ljudi, ki bi se borili za delavske pravice v strankah slovenske politične levice NI VEČ.

Slovenija se je začela prebujati, tega sem zelo vesela. Na desnem političnem polju nastajajo nove desne stranke, nove desno-sredinske stranke. Prepričana sem, da se vse stranke na desni, tako tiste z dolgoletno tradicijo, kot nove  zavedajo, kako pomembno je  sodelovanje in povezovanje. Stare zamere je potrebno pozabiti in slediti višjim ciljem. Vse desne stranke morajo postati ena velika družina, ki se zna strpno pogovarjati, usklajevati in načrtovati prihodnost v korist prav vseh državljank in državljanov, še posebej s poudarkom na skrbi za otroke in družine.

Če bomo sledili zdravemu razumu in medsebojnemu spoštovanju, sem prepričana ,da na naslednjih volitvah  lahko  zmagamo z veliko večino.To bi bila končno prava desna vlada, ki jo Slovenke in Slovenci že predolgo čakamo.

Novi vladi ne bo lahko, mnoge zadeve so zelo zavožene, zato bodo potrebne zelo odločne akcije in ukrepi, brez popuščanja. Takoj bo potrebno zapreti "PIPICO" najrazličnejšim lobijem, ki so se v zadnjih letih zelo razbohotili. Delali bodo lahko na prostovoljni bazi, tako kot to mnogi počnemo že vsa leta. Nemudoma bo potrebno sprejeti Zakon o zaščiti staršev in otrok pred ideologijami. Mnogo, mnogo zadev bo potrebno narediti, mnoge kar po hitrem postopku. In ker bo skupna volja in želja, bo tudi uspeh. Ustvariti bo potrebno pogoje za mnogo večjo rodnost slovenskega naroda. Jasno se  moramo upreti projektu islamizacije Evrope, saj imajo dovolj  življenjskega prostora  da lahko živijo v svoji kulturi in običajih, saj oni  niso pripravljeni prevzeti Evropske kulture.

Čas je, da se povežemo vsi, ki se zavzemamo za  ohranitev našega slovenskega naroda, ki ima dolgo tradicijo in močne korenine. Ne smemo dovoliti, da ga uničujejo napačne sile. Slovenskemu narodu je potrebno zagotoviti svetlo prihodnost, to pa lahko naredijo nove -zdrave politične sile. To se mora zgoditi na naslednjih volitvah. V zelo zatohlo Slovenijo, kjer ljudje iz obupa delajo samomore, je potrebno vrniti veselje, otroški smeh, srečne starše in stare starše, uspešne kmete in zadovoljne delavce. Posijati mora sonce!  Prav je, da se prav vsi zavedamo svoje državljanske dolžnosti in  pravice in gremo nanaslednje volitve. Usoda slovenskega naroda je v naših kokah!

Angelca Likovič

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top