• Podpišite peticijo v podporo Dolceju in Gabbani!

J. Biščak, Reporter: Otroci homoseksualnih staršev Dolceju in Gabbani – Hvala za pogum!

Šest otrok homoseksualnih staršev iz ZDA je napisalo pismo podpore modnima oblikovalcema Domenicu Dolceju in Stafanu Gabbani, proti katerim je britanski pevec in homoseksualec Elton John začel bojkot. Dvojec D&G, sicer dolgo tudi intimni par, se je gejevskemu lobiju zameril z nasprotovanjem homoseksualnim porokam in izjavi, da otrok potrebuje enega očeta in eno mamo.

„Pohvaliti moramo vajin pogum in se vama zahvaljujemo, ker sta naš navdih. Prosimo vaju, da se ne predata, ko se bo okrepila negativna kampanja proti vama,“ so zapisali Heather Barwick, Rivka Edelman, Katy Faust, Robert Oscar Lopez, Denise Shick in Dawn Stefanowicz, ki so vsi po vrsti odraščali v homoseksualnih skupnostih, ko pa so odrasli, so se odločili spregovoriti o negativnih učinkih vzgajanja v družinah z istospolnima partnerjema.

Celoten članek si lahko preberete na časnik.si

Vabimo vas, da tudi vi podpišete peticijo podpore, ki jo je pripravila organizacije CitizenGO. Cilj je, da skupaj zberemo 200 tisoč podpisov podpore znanima modnima ustvarjalcema, ki sta se postavila v bran tradicionalnim vrednotam. Pomembno je, da podpremo javne osebnosti, ki se izpostavijo v prid naravne družine, da v svojih prizadevanjih ne ostanejo sami in brez podpore.  Peticijo lahko podpišete tukaj

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top