Janša uradno nedolžen v zadevi Patria!

Po desetih letih kriminalističnih tožilskih in sodnih procesov, je sodstvo ugotovilo, da ni dokazov o kakršnikoli krivdi Janeza Janše v zadevi Patria. Janša je tako tudi uradno nedolžen.

Gre za zmago Janeza Janše, ki je vseskozi trdil, da se pri poslu s Patrio ni okoristil, ne on ne njegova stranka, ter hud poraz tožilstva in sodstva, ki očitno lahko človeka po nedolžnem preganjata skrajni čas, ki je zakonsko dovoljen, ne da bi imela v rokah en sam dokaz krivde.

To se lahko zgodi vsakemu izmed nas, zato je potrebno nadaljnje delovanje Odbora za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbora 2014.

Vabljeni na shod Odbora 2014 v četrtek, 10.9.2015 ob 17.00

Odbor 2014

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top