JAVNA TRIBUNA: Pravosodni paket za zaščito malega človega

Danes, v četrtek, 21. 1. 2016 ob 18.30 (takoj po shodu pred Vrhovnim sodiščem) vabljeni v prostore Svetovnega slovenskega kongresa, Cankarjeva 1/IV v Ljubljani, na JAVNO TRIBUNO o pravosodnem paketu za zaščito malega človeka, katerega namen je zagotovitev javnosti, preglednosti in odgovornosti v pravosodju.

Paket za zaščito malega človeka je dostopen na: http://odbor2014.si/novice/1093-paket-pravosodnih-sprememb/

Uvodničarji: David Tasič, žrtev nezakonitega in protiustavnega sodnega pregona; Ivan Kukar, odvetnik; Aleš Primc, predsednik Odbora za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbora 2014.

Potek javne tribune:
1. Uvodne predstavitve
2. Po uvodnih predstavitvah, bodo imeli udeleženci javne tribune možnost v 5 minutah predstaviti svoje stališče do pravosodnega paketa
3. Replike, pojasnila, dopolnitve stališča (2 minuti).

Aleš Primc, predsednik Odbora za varstvo človekovih pravic
in temeljnih svoboščin - Odbora 2014

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top