Don Turbitt v Sloveniji: Kaj storiti, ko Bog zamuja?!

Letos imamo ponovno priložnost, da gostimo širom Slovenije starega znanca, svetovno znanega karizmatika, pobudnika moških skupin, g. Dona Turbitta. Rim 10,15: "Kako lepe so noge tistih, ki prinašajo veselo oznanilo o dobrih rečeh!" Tokrat prihaja sam brez žene, s katero sicer skupaj evangelizirata. Gospa je pred leti čudežno ozdravela od multiple skleroze in je še do danes ohranila to milost. Bog njuno oznanjevanje potrjuje z mnogimi znamenji in čudeži!

Želiš srečati Boga od blizu? Naslov je samo ena od 13 tem, ki so nam na izbiro. Kdo ne bi želel biti svoboden in prejemati obilne milosti od Boga, biti radosten, poskrbeti za milosti za svojo družino, ...?  Na razpolago je 13 tem, ki so navedene v prilogi. Ne samo ena, zagotovo jih je kar več napisanih na kožo prav tebi! Knjiga sodnikov 9,7(drugi del):"Poslušajte me, sihemski meščani, da vas bo Bog poslušal!"

Pridi, z veseljem te pričakujemo! Blagoslove vsem!

Magdalena Ganzitti

Seminarji Dona Turbitta
 

17.05., sreda
Cerkev sv. Jurija, Pot na Ulako 5,
Stari trg pri Ložu ob 19.00

18.05., četrtek
Cerkev Kraljice miru na Kureščku,
Kurešček ob 17.00

19.05., petek
Duhovne vaje za može (Vipavski križ),
Ob  18.00

20.05., sobota
Duhovne vaje za može (Vipavski križ),
Ves dan

21.05., nedelja
Duhovne vaje za može (Vipavski križ),
Do 13.30

21.05., nedelja
Cerkev sv. Jerneja, Trg A. Šarha 6,
Slovenska Bistrica, ob 15.30

22.05., ponedeljek
Cerkev Sv. Rešnjega Telesa, Maribor,
Cesta zmage 29,  ob 19. uri

23.05., torek
Vrhnika, Zimska kapela, Voljčeva cesta 21
ob 18.00 srečanje za može
ob 20.00 srečanje za vse

24.05., sreda
BLOKE, sv. Trojica ob 17.00 ter ob 19. uri Bloke – Fara

26.05., petek, Cerkev sv. Martina, Trstenik 23 (pri Golniku) ob 17.30

27.05., sobota
Koprska škofija (več kasneje)

28.05., nedelja
Spodnja Idrija (več naknadno)

TEME:
Marija – 100-ta obletnica Fatime, Bog je dober Bog, Finančna svoboda, Ko Bog zamuja, Pot do finančne svobode, Prizadevajte si za uresničitev sanj, Premagovanje skušnjav, Sv. Jožef – mož pod avtoriteto, Ne dopustite, da vam sovražnik ukrade veselje; Vera za ozdravljenje, Svetost, Bog želi ozdravljati, Nabirajte si milosti za družino


 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top