• Dr. Jože Plut - Blagoslov šole na Polici.

Kaj vse šari po naših šolah!

Seveda sem zgrožena nad »demokracijo«, kot jo razume vladajoča klika, ki povzema  vzorec komunistične »svobode« - partijskega enoumja. Zaradi blagoslova šole na Polici so cesarjevi ministri in svetovalci zagnali v nebo vpijoč vik in krik o tem zločinu  nad  človeštvom. Zaradi besed o blagoslovu in želja za življenje v polnosti. Zdaj se bo z njim ukvarjala inšpekcija – bo iz istega testa? Kristjani, v katakombe! Saj razumete – enakopravnost in demokracija. Pa poglejmo zdaj na ministričino polico. Komentar o enakopravnosti in demokraciji in skrbi za dobrobit prepuščam vam!

Yoga v državnih šolah in vrtcih

Državne šole in vrtce financiramo davkoplačevalci. Torej financiramo tudi prostočasne dejavnosti. Že desetletja je med njimi Yoga. To je vzhodnjaška duhovnost in če bi kateremukoli iskrenemu in ponosnemu vzhodnjaškemu učitelju Yoge rekli, da ni povezana z duhovnostjo, bi vam upravičeno zameril. Poze v Yogi so kultne. Pa poglejte še kaj o karateju, ki vsebuje duhovno učenje.

Pozdrav soncu izvajajo v državnih vrtcih

Ali države nič ne moti, da otroci v vrtcih izvajajo tudi pozdrav soncu, ki je kultna vaja? Pa ne le to! Na faksu, kjer študirajo vzgojiteljice, jim to priporočajo. Dekle je dobilo za nalogo, da v svojem vrtcu z otroki izvaja to vajo. In jo je. Neka vzgojiteljica pa se je v glasniku vzgojiteljev pohvalila, da je z otroki prakticirala poze iz Yoge, ne da bi oni to sploh vedeli. Ja starši -  vam je to všeč? 

Državna šola po meri Sai Babe

Veste, kdo je bil indijski guru, avatar, Sai Baba? Direktno poslan z neba, njegova »dobra dela« raziskujeta FBI in CIA. Pred leti sem bila po opravkih v osnovni šoli. Neverjetno! Zidovi hodnika in učilnic so bili polepljeni z mnogimi izreki tega človeka, ki je bil med drugim ves v ezoteriki, o njem si preberite sami. Delavka iz njihovega kolektiva je bila pol leta na izrednem dopustu, da se je usposabljala v Indiji pri Sai Babi, ki je bil indijski duhovni vodja. Ravnatelja je kar streslo, ko sem ga vprašala, če bi smeli nalepiti še kaj rekov iz Svetega pisma. Ne, to pa ne, saj vendar… brrrrr

Zvočna terapija in zvočne kopeli

Posnetek TV je prikazoval otroke v državnem vrtcu, ki so bili v spremenjenem stanju zavesti. Izvedenci so govorili o določenih transformacijah v človeku, saj deluje tudi na celice telesa. Pa tečaji za vzgojitelje /prirejajo vrtci v okviru izobraževanja vzgojiteljev/, kjer jih učijo senzibilizacije in izvajalka je povedala, da so otroci božanska bitja, ki so zapustila kozmični prostor. Sedaj prirejajo že tečaje za učitelje in vzgojitelje, da bi laže obvladovali njim zaupane otroke. 

Duhovnost, duhovnost, duhovnost… v državnih šolah in vrtcih! Samo, da ni katoliška!

Česa pa ti dušebrižniki ne dovoljujejo?

Ministrstvo, ki pravi, da si prizadeva za dobrobit otrok, nas maltretira! V imenu enakopravnosti in demokracije se z vsemi štirimi bori proti krščanski duhovnosti v šolah in vrtcih! Jojtene – bognedaj križev. To pa tja ne sodi! Blagoslov – brrrrr! Katoliška molitev? Groza! Verouk kot prosta izbira? Grrrr… Morda sedaj tudi laže razumemo, zakaj naša država ravna protiustavno – diskriminatorno in je tako mačehovska do krščanskih šol!

Aja, glede dobrobiti

V vrtcih in šolah imajo že dolgo zagotovljeno hrano po meri muslimanov, krščanski otroci pa po večini ob petkih nimajo zagotovljene brezmesne hrane, ki je tudi zdravstveno dobrodošla – meso pa lahko odklonijo in jedo le priloge. Enakopravnost in demokracija pač! Pa še in še in še. 

Sodoma in Gomora v naših šolah in vrtcih

Sprevržena teorija spola v državnih šolah in vrtcih in to brez soglasja staršev! Včasih pod krinko, včasih pa ne. Poglejte učbenike o biologiji. Izvajajo jo z državnim denarjem podpirane institucije in »prostovoljci«, študentje medicine. Premnogo otrok je doživelo zaradi tega velike travme. Zaradi razvratnih ravnanj so propadle stare civilizacije! Starši, kaj menite o tem? Narobe svet?

Ljudje, povejte že enkrat:«Cesar je nag!«

Dragi cesar, ministri in svetovalci – poglejte vendar v ogledalo. Kako izgledajo cesarjeva nova oblačila? Kaj je demokracija, enakopravnost, zvestoba, poštenje,…
Ljudje, ne bojmo se preganjanja, Bog nas ne bo izdal! 1 Pt 4,14: »Blagor vam, če vas zaradi Kristusovega imena sramotijo, saj nad vami počiva Duh slave, Božji Duh.«

 »Razsvetli vse, ki sedijo v temi in smrtni senci, in naravnaj naše noge na pot miru« Lk 1,79. 

Molimo za našo domovino in vse politike!


Magdalena Ganzitti
 
 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top