LGBTQ ustrahovanje: Študentje se bojijo povedati, da ni Kitajka, temveč moški!?

Family Policy Institute iz Washingtona je posnel odlične intervjuje s študenti, ki razgalijo ideologijo spola in hkrati pokažejo, v kaj vse je aktivistom ideologije spola že uspelo prepričati študente - poljubna izbira spola, poljubna izbira stranišča, celo poljubna izbira starosti, višine in rase!?

To kaže – kako LGBTQ aktivisti perejo možgane po ameriških pa tudi slovenskih fakultetah in jih prepričujejo, da so spol, rasa, starost, telesna višina itd. zadeve, ki si jih človek sam izbira, ne glede na biološka dejstva. Vsi pa jim moramo to priznavati in jim v posvojitev dodeljevati celo svoje otroke. V kolikor zagovarjate zdravi razum pa vas zmerjajo z besedami homofob in nestrpnež!!

Video bi bil zabaven, če ne bi bil obenem tako žalosten. Direktor Family Policy Institute of Washington Joseph Backholm je študentom Washingtonske univerze zastavil nekaj vprašanj o spolu, rasi, starosti in telesni višini. Študenti so mu po pogovoru priznali, da je kitajska ženska, ker se je tako sam opredelil. Prav tako so mu priznali, da je 7 let star otrok ker se je tako sam opredelil.

Omenjeni video je nastal v okviru zavzemanja za zaščito deklic in nasprotovanje moškim, ki hočejo kot samo oklicane ženske nadlegovati deklice na ženskih straniščih. Ideologija spreminjanja spola in spolne identitete ter spolnega izraza je v središču pranja možganov, ki ga LGBTQ aktivisti izvajajo preko medijev, časopisov in šol.

Časopis Daily Mail je poročal o zgodbi transspolne ženske (to je biološkega moškega), ki je »postal« zmaj. Richard Hernandez je najprej »postal« Eva Tiamat Medusa, nato pa je postal zmaj.  Hernandez si je dal operativno odstraniti svoj nos in ušesa, da bi izgledal bolj kot plazilci. Prav tako pa si je na čelo implantiral rog.

Stefonknee Wolscht je kanadski oče sedmih otrok, ki se je ločil in razglasil za šest letno deklico ter odšel v posvojitev.

Nano je 20 letna Norvežanka, ki čuti, da je mačka in se temu primerno obnaša.

Odločno zaščitite zdrav razum in se z vsemi sredstvi uprite psihiatrizaciji naše družbe. Posebej bodite pozorni pri vzgoji svojih otrok in temu, kaj jih učijo njihovi učitelji. Po najnovejših informacijah slovenske radikalne LGBTQ organizacije vsiljujejo svojo ideologijo ne samo v šolah, temveč tudi v vrtcih in v policiji.

Lifesitenews.com

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top