MARSHALL KIRK – SKRITI IDEOLOG SLOVENSKIH HOMOSEKSUALNIH AKTIVISTOV!

28.7.2005 je umrl Marshall Kirk, eden od dveh najbolj spornih medijskih strategov svetovnega in slovenskega homoseksualnega lobija.  Slovenski aktivisti v skladu z njegovo strategijo že izvajajo medijsko kampanjo po časopisih, revijah, radijskih in televizijskih postajah in internetu. Cilj: “Mladim in celi družbi vsiliti homoseksualni življenjski slog ter doseči uveljavitev sporne teorije spola v zakonodaji na vseh področjih…”

 

Marshall Kenneth Kirk se je rodil 8. decembra 1957 in je večino svojega življenja preživel kot knjižničar v  New England Historic Genealogical Society. Kot pisatelj in raziskovalec na področju nevropisihiatrije, je postal soavtor homoseksualne taktike z naslovom “After the Ball” – skrite strategije homoseksualnega gibanja, s katero želi preko medijev ustrahovati večino, vrednostno osiromašiti družbo in preko šole vsiliti homoseksualni življenjski slog.

Marshall se je rodil v mestu Norvey v ZDA, kot tretji otrok Rogerja Marchant in Kathleen Marie (Murphy) Kirk. Leta 1980 je doktoriral na Harvardski univerzi iz psihologije s tezo o testiranju posebej nadarjenih otrok. Čeprav je bil psiholog, je večino svojega dela posvetil homoseksualnemu aktivizmu, za katerega je sooblikoval homoseksualno medijsko strategijo.

Sporen homoseksualni aktivist…

Leta 1987 je Kirk živel v homoseksualni skupnosti z Hunterjem Madsnom s katerim je istega leta, v Guide Magazine, objavil esej “The Overhauling of Straight America.” V eseju je z Madsnom zagovarjal stališče, da se morajo homoseksualci v družbi predstavljati izključno kot »pozitivci« in da mora biti družbeno sprejetje homoseksualnosti njihov temeljni cilj. Zapisal je, da bo z dosego takšne podobe “boj za zakonodajne in socialne pravice virtualno dosežen”. Omenjeni homoseksualni par je svoje argumente razvil v knjigi “After the Ball: How America Will Conquer Its Fear and Hatred of Gays in the ’90s.” , ki je izšla leta 1989. V knjigi sta še natančneje razvila idejo javnega nastopanja homoseksualnih aktivistov.

Omenjena knjiga danes predstavlja skrito strategijo homoseksualnih aktivistov v ZDA in po svetu. Po njej se nenavadno zvesto ravnajo eminentni slovenski homoseksualni aktivisti združeni v Legebitri, Mirovnem inštitutu, Amnesty International Slovenije, t.i. Kampanji za vse družine, ki usklajuje aktivnosti v podporo spornemu družinskemu zakoniku ter uredništvih nekaterih medijev.

Vabimo vas, da se z relativno kratkim prevodom omenjene študije in komentarjem seznanite in primerjate z medijskim delovanjem slovenskih aktivistov. Esej je bil v slovenskem jeziku prvič objavljen v okviru t.i. “Projekta Meašearim”. Slovenski mediji omenjenega eseja do danes še niso objavili oz. ga še niso javno komentirali. Razlog – cenzura in omejevanje svobode govora…

Projekt Meašearim (25.7.2011)

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top