• Dr. Matej Šekli, predsednik Državne komisije za splošno maturo za slovenščino

Seznam strokovnjakov za slovenščino, ki maturante silijo k razmišljanju o samomoru kot izhodu iz kolesja sistema

Med vsemi možnimi naslovi na eseju za maturo so se strokovnjaki v Državni komisiji za splošno maturo za slovenščino kot najboljšega spomnili naslova: "Samomor kot izhod iz kolesja sistema"!?

Kdo so pametnjakoviči v Državni komisiji za splošno maturo za slovenščino? To so: Darinka Ambrož, Mira Hedžet Krkač, Boža Ivanuša Trajbarič, Štefan Kardoš, Katja Premru Kampuš, Tanja Slemenjak, dr. Matej Šekli (predsednik), Irena Velikonja, (namestnica), Vesna Vlahovič in mag. Sonja Žilavec Nemec.

Ko človek misli, da ni bolj norih in radikalnih ljudi kot so politiki izrojene levice ter homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti, se najdejo ti slavisti Državne komisije za maturo!

Ali je v Sloveniji sploh še kakšna normalna državna institucija?

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top