Navdušenje: Tudi Mehika odločno zavrnila homo-bi-trans-queer seksualne pritiske!

Mehiški parlament je zavrnil pritiske radikalnih homo-bi-trans-queer seksualnih organizacij ter s tem njihove zahteve po uzakonitvi posvojitev otrok v razmerja dveh homoseksualcev, lezbijk, biseksualcev in kvirseksualcev.

Mehiški parlament je v sredo 9.11.2016 zavrnil pobudo vlade za uzakonitev posvojitve otrok v razmerja dveh moških, dveh žensk, dveh transseksualce in dveh queerseksualcev. Predlog je zavrnil parlamentarni odbor za ustavna vprašanja, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Mehiški predsednik Enrique Pena Nieto je spremembo ustave oznanil maja, vendar predlog ni bil dobro sprejet niti znotraj njegove stranke PRI.

Napredne družinske organizacije so pred kratkim organizirale množične proteste za spoštovanje materinstva in očetovstva, kar je med državljani dvignilo zavest o škodljivih posledicah spreminjanja spola otrok, sporne indoktrinacije otrok v teoriji spola ter ustvarjanju pravnih podlag za legalizacijo nečloveške trgovine z materinstvom in prodajanja novorojenčkov homoseksualnim aktivistom.

Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top