• Miha Lobnik, v ozadju tovornjak s pijanimi homo-trans-queer seksualnimi aktivisti

Miha Lobnik vodja skrajne levičarske inkvizicije

Radikalni homoseksualni aktivist Miha Lobnika dobil super plačano službo (preko 2.500 EUR neto) t.i. zagovornika načela enakosti. To je le drugo ime za vodjo skrajne levičarske inkvizicije! Gre za dosledno izvajanje t.i. aktivističnega homo-lezbičnega-bi-trans-queer seksualnega pohoda na državne institucije, čemur smo intenzivno priča.

Na podlagi spornega Zakona o varstvu pred diskriminacijo je izrojena levica ustanovila ideološko policijo. Spravila se bo lahko na kogarkoli in ga preganjala zaradi izjave in celo že samo zaradi napačnega pogleda, ki si ga bo npr. transseksualec razložil kot diskriminacijo. Na podlagi zakona bodo preganjani tudi pohotni pogledi!

Ob tem je treba povedati, da smo zagovornika enakosti imeli že doslej, in je deloval pod okriljem ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Vendar za  izrojeno levico to ni bilo dovolj. Izsilili so zakon, ki omogoča neomejeno preganjanje drugačemislečih z neverjetno velikimi pooblastili. Zagovornik bo lahko nastopal pred sodišči in izvajal postopke, v katerih bo mogoče pravni osebi izreči tudi do 20.000 Evrov kazni!?!

Iz protidružinske organizacije Amnesty International Slovenije so že pozvali politiko, naj bodočo institucijo še bolj ustrezno finančno in kadrovsko podpre. Oni že vedo, zakaj!

Proti imenovanju spornega vodje levičarske inkvizicije je bila SDS. Zanj so glasovali v Cerarjevi koaliciji, Združeni levici in ZaAB. NSi se je vzdržala.

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top