Na dan prihajajo prikrite skrivnosti Rosie O'Donnell - DOPOLNJENO

Rosie O'Donnell, slavna voditeljica, igralka in lezbična aktivistka, ima štiri posvojene otroke, eno hčerko pa rojeno s pomočjo umetne oploditve. Najstarejšo, 17-letno Chelsea, je posvojila s svojo nekdanjo ženo Kelli Carpenter. Chelsea je bila od 11. do 18. avgusta prijavljena kot pogrešana, potem pa so jo policisti našli. Vse bolj glasne so tudi obtožbe njene biološke mame, ki trdi, da ji je Rosie otroka ukradla.

"Kaj se dogaja v tej družini?", se sprašuje ameriška javnost. Chelsea, najstarejša posvojena hči se bori z "neko duševno boleznijo". To je prišlo na dan po izginotju. Takrat je tiskovna predstavnica O'Donnellove komentirala: "Chelsea, kot milijoni drugih ljudi, živi z duševno boleznijo. Prenehala je jemati zdravila in nujno potrebuje zdravniško pomoč." Zakaj je O'Donellova sporočila, da ima dekle duševno bolezen, ko je bila pogrešana. Bolezni otrok namreč niso javna zadeva. Ali je želela s prvo javno objavo te informacije sporočiti, da je sicer vse v najlepšem redu in je dekle zapustilo dom v stanju nerazsodnosti? Tiskovna predstavnica Rosie O'Donnell je tudi trdila, da Chelsea niso videli niti slišali v času njenega izginotja. To se je kasneje izkazalo kot laž, saj je Chelsea poklicala po telefonu. To je potrdil vodja preiskave narednik Daniel Wilson, ki je povedal, da je Chelsea med izginotjem klicala domov iz neznane telefonske številke. 

Je Rosie O'Donnell ukradla Chelsea biološki materi?

Voditeljica, igralka in lezbična aktivistka, znana po svojem ostrem nastopu do drugih, je Chelsea posvojila s svojo nekdanjo ženo Kelli Carpenter. Otroci, ki živijo v homoseksualniha zvezah po znanstvenih raziskavah še bolj kot tisti iz zakonske zveze moža in žene trpijo ob ločitvi skrbnikov, saj so že v osnovi prikrajšani oz. ne vedo za oba biološka starša, zaradi česar so po ločitvi še bolj izgubljeni in obupani. 

Marca letos je Deanna Micoley, ženska, ki trdi, da je Chelseajina biološka mama, za tabloid National Enquirer dejala, da jo je njen tedanji mož in oče njene hčerke k posvojitvi prisilil. Pravi, da zaradi uživanja mamil ni bila prisebna, ko je podpisala dokument, s katerim se je odpovedala svoji hčerki. Deklici je bilo nekoč ime Kayla. Njeno mamo lahko v solzah vidi na video posnetku, ko skrušeno razlaga: "Rosie O'Donnell je slavna. Je bogata. Lahko si kupi vse kar hoče; jaz pa si samo želim svojo punčko nazaj. Nočem njenega denarja, samo svojega otroka." Deanna Micoley je slavni Rosie pisala tudi pismo, v katerem je med drugim zapisala: "Ne vem, kako lahko spiš ponoči. Naredila si najhujšo stvar, ki jo lahko naredi ena ženska drugi, da JI UKRADE OTROKA."

Predstavnica O'Donnellove je navedbam matere oporekala, češ da je bila posvojitev v skladu s pravili ter da je O'Donnellova celo "spodbujala in podpirala Chelseajino željo, da naveže stik s svojo biološko mamo". 

Več v video posnetku zgoraj.

NAJNOVEJŠA NOVICA:
Chelsea noče več živeti pri Rosie O'Donnell in se je preselila, k svoji biološki mami.

V.V.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top