Narobe svet

Dogajanje v Sloveniji je v zadnjem času  skregano z zdravo kmečko pametjo. Prešernovo nagrado so podelili igralki, ki je povsem razvrednotila človeka in poveličala psa.

To naj bi bila umetnost. Kakšna sramota! Slovenska javnost bi morala povzdigniti glas in javno protestirati takim zablodam. Ali res ne znamo več ločiti zrno od plev?! Še sreča, da so pred vrati volitve, saj je potrebno v Sloveniji korenito spremeniti zadeve na mnogih področjih. Slovenke in Slovenci se moramo prebuditi in ne govoriti, da so vsi enaki. Zelo velike razlike so med nami in tudi med političnimi strankami. Prav je, da se natančno pozanimamo, kdo je predsednik posamezne politične stranke, saj od njega in njegovih vrednot spoznaš delo stranke. Leve stranke, ki podpirajo tako Prešernovo nagrado, so resnično na povsem napačni poti, saj prav te stranke bi rade tudi šolam odprle vrata LGBT. Tega ne smemo dovoliti. Slovenski narod je že iz predavne zgodovine hodil po poti krščanskih vrednot, ki so v skladu z 10. božjimi zapovedmi. In prav te zapovedi so sprejemljive za verne in neverne in če bi živeli bolj v skladu z njim, bi bilo v Sloveniji mnogo lepše. NI čas za obup, je pa čas za novo upanje in prav zato moramo vsak po svojih močeh nagovoriti Slovenke in Slovence, da se bodo v večjem številu udeležili volitev in obkrožili stranke, ki se zavzemajo za življenje, za  družine, za otroke, za stare starše.

V stranki Glas za otroke in družine se še kako zavedamo,da je družina  za  slovenski narod izrednega pomena. Še je čas, da prebudimo Slovenke in Slovence, da spoznajo, kam nas vodijo levičarji in temu je treba po toliko letih narediti konec. Leve stranke nimajo nobenih vrednot, pri njih je vse sprejemljivo in dovoljeno. V življenju pa vemo, da temu ni tako.Povsod morajo obstajati meje, kaj je sprejemljivo in kaj ni. Meje morajo biti jasno začrtane, tako v družini, šoli in družni kot  celoti. Če tega ni, živimo v anarhiji in tako je stanje v Sloveniji. Zato na volitvah obrnimo zadevo na pravo pot, pot vrednot  in srečnega življenja. SREČNO!

Angelca Likovič

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top