Naš cilj je dosežen! Peticija za spoštovanje Božiča in odstavitev Štromajerja

Spoštovani podpisniki peticije za spoštovanje Božiča in odstavitev Jerneja Štromajerja,

Hvala vam! Naš cilj je dosežen, čeprav si verjetno nihče od nas ni predstavljal, da bomo uspeli na tak način. Gotovo si ne moremo pripisovati odločilnih zaslug, da je zaradi našega delovanja odstopil najprej predsednik vlade, posledično pa tudi cela vlada. Prav gotovo pa so tudi naša prizadevanja pokazala na stanje duha in odnosov v tej vladi, ki so privedli do znanih dogodkov tega tedna.

Jernej Štromajer ne bo več dolgo državni sekretar. Naš cilj je z odstopom predsednika vlade in vlade dosežen. To pomeni, da ustavljamo naše aktivnosti. 

Hvala vsem, ki ste podpisali peticijo in prišli na čudovit protest 15.1.2020, ko so prvič pred vlado zazvenele Božične pesmi. 

Oba sva počaščena, da sva bila zraven. 

Posebna zahvala gre Nadi Žgur, Eldi Viler, Jožici Svete in Janezu Umku, ki so na shodu ustvarili čudovito vzdušje ter organizacijski ekipi pod vodstvom Rajka Perčiča in Cirila Kadunca

Hvala vsem in vsakemu posebej za izkazan državljanski pogum in pokončnost. Mnogi ljudje marsikaj vidijo, da je narobe, pa nič ne naredijo. Vi niste taki, zato ste nase lahko upravičeno ponosni. Dejanja pokončnih in pogumnih spreminjajo svet na boljše. 

Želiva si, da bomo za dobre stvari spet v tako velikem številu stopili skupaj.

Vsem želiva vse najboljše, predvsem pa zdravja in lepih medčloveških odnosov.

Lepo pozdravljeni,

Metka Zevnik, Aleš Primc

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top