Ata Kenije je stisnil Obami lekcijo

Med obiskom v Afriki je Obama kot vodilni svetovni (protikulturni) imperialist skušal Keniji "vsiliti" teorijo spola in LGBTQ ideologijo. Takšna aroganca, da prideš v goste in soliš pamet celotni državi s predsednikom na čelu, kako naj uvedejo homoseksualne zakonske zveze in posvojitve otrok istospolnim parom, je za Obamo značilna. Predsednik Uhuru Kenyatta, se je za razliko od mnogih, ki poklenejo pred Obamo in milijoni, ki jih ponuja, za samouničevanje njihove kulture, izkazal s svojim pogumom in modrostjo. V svojem govoru je ameriškega predsednika opozoril, da so ključne in kritične težave tretjega sveta revščina, zdravje, pomanjkljiva izobrazba, gradnja infrastrukture, spodbujanje podjetništva in vključevanje žensk v družbo, ne pa neprestano vsiljeno ukvarjanje z interesi homoseksualnega lobija. Omenil je, da imata Amerika in Kenija nekaj skupnih demokratičnih vrednot, nekaterih življenjskih nazorov npr. LGBTQ ideologije pa ne delita. Največji svetovni in slovenski mediji nezdovoljstva Kenijcev z Obamovim imperializmom niso omenjali. Nasprotno, kot papige so patetično ponavljali, kako so revni Kenijci iz navdušenja svoje otroke poimenovali po Obami in celo po njegovem avionu, najbolj luksuznem na celem svetu. 

V.V.

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top