Odbor 2014 - SPREMEMBA: Odslej shodi na dveh lokcijah

Odbor 2014 vas vabi na shod v sredo 27. 5. 2015Shod se bo začel pred Vrhovnim sodiščem in zaključil pred RTV Slovenija. Odslej bodo shodi vsak teden potekali na teh dveh lokacijah.

RTV Slovenija načrtno ne-poroča o razkrivanju zlorab v slovenskem pravosodju, ki jih predstavlja Odbor 2014. V Odboru za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin si želimo sodelovanja z novinarji, zato bomo naše predloge za večjo javnost, preglednost in odgovornost v pravosodju predstavljali tudi pred RTV SLO.

Če ne pride RTV SLO k Odboru 2014, bo hodil Odbor 2014 predstavljat svoja razkritja in predloge pred RTV SLO.

Vabljeni!

Odbor 2014

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top