Odbor 2014: Prva obletnica!

V sredo 17. junija ob 17.00 uri v Ljubljani pred Vrhovnim sodiščem in RTVSLO shod OB PRVI OBLETNICI Odbora za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin - Odbora 2014.

Odbor 2014 je največje gibanje za človekove pravice, za pravičnost in proti zlorabam pravosodja v zadnjih dvajsetih letih v srednji Evropi. Dosegli smo velike premike, vendar še zdaleč ne vseh svojih ciljev, zato ob prvi obletnici naše poglede usmerjamo predvsem v naše prihodnje delovanje.

Na shodu bodo nastopili Janez Janša, osvobojena žrtev pravosodnih zlorab; David Tasić, nekdanji politični zapornik; Gorazd Pučnik, sin dr. Jožeta Pučnika in Aleš Primc, predsednik skupščine Odbora 2014. V umetniškem programu bodo sodelovali Joži Kališnik, Jožica Svete, Tone Kuntner in Boris Golec.

Vabljeni!

Odbor 2014

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top