• Klošarju Tonetu so v zahvalo za napad na mirnega 76 letnega vztrajnika Ibra priredili piknik.

Odbor 2014: Zloraba klošarja - v četrtek 20.4.2017 je pijan nahujskan klošar Tone napadel vztrajnika Ibra

Po preučitvi dogajanja v Miklošičevem parku v četrtek, 20. 4. 2017, okoli 16.30, je jasno, da ni šlo za napad 76 letnega vztrajnika Ibra (Ibrahim) na klošarja Toneta, kot so neresnično poročali nekateri mediji, ampak za zlorabo nahujskanega 60 letnega klošarja Toneta, ki je napadel mirnega 76 letnega vztrajnika Ibra, ki je celo življenje do upokojitve trdo garal kot zidarski delavec.

Od težkega dela celo življenje zgarani vztrajnik Ibro je tako kot običajno prišel na shod Odbora 2014 pol ure pred začetkom ter na klopci v parku mirno čakal na začetek shoda ob 17.00. Najprej je k njemu prišel moški srednjih let in ga začel šikanirati, ker je na shod prinesel slovensko zastavo. Ibro mu je mirno, kulturno in dostojanstveno razložil, da spoštuje slovensko zastavo in jo je zato prinesel na shod. Potem je do Ibra z enakimi očitki, zakaj ima slovensko zastavo, prišel še pijani 60 letni klošar Tone z nakupovalnim vozičkom, s katerim prevaža svoje stvari in ga začel zmerjati. Poleg tega je z vpitjem in žalitvami izražal nestrijanje z Janezom Janšo. Tudi njemu je Ibro povedal, da spoštuje slovensko zastavo in prosil, naj ga pusti pri miru. Nato je klošar Tone odšel do "svoje" klopce, vzel berglo in prišel nazaj k 16 let starejšemu vztrajniku Ibru ter ga napadel in udaril z berglo tako, da sta oba padla po tleh. 76 letni vztrajnik Ibro je nato v samoobrambi, da bi se zaščitil, 60 letnemu klošarju Tonetu iztrgal berglo in ga udaril z njo.

76 letni vztrajnik Ibro obžaluje, da je v samoobrambi z berglo, s katero je bil napaden, udaril nahujskanega 60 letnega klošarja Toneta.

V Odboru 2014 poudarjamo, da se napad 60 letnega nahujskanega klošarja Toneta in samoobramba mirnega 76 letnega vztrajnika Ibra nista zgodila pred sodiščem na shodu Odbora 2014, kot so neresnično poročali nekateri mediji, ampak v Miklošičevem parku okoli pol ure pred shodom.

Obžalujemo, da pristaši nepoštenih sodnikov zlorabljajo klošarja Toneta, da bi očrnili borce za človekove pravice, ki se borimo za pošteno sojenje na sodiščih.

Obžalujemo napad nahujskanega klošarja Toneta na mirnega vztrajnika Ibra, ki je v samoobrambi pred agresivnim 16 let mlajšim napadalcem moral uporabiti fizično silo in s tem zavarovati samega sebe.

Sočustvujemo s 60 letnim klošarjem Tonetom, ki so ga nahujskali in podkupili z vrednostjo nekaj evrov, da je napadel 76 letnega mirnega vztrajnika Ibra in bil nato, ob samoobrambi vztrajnika Ibra, poškodovan.

Aleš Primc
predsednik Odbora 2014

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top