Odlična novica: Pohod za življenje 2020 dobil pozitivno mnenje Nacionalnega inštituta za javno zdravje!

Z veseljem vas obveščamo, da je Pohod za življenje 2020, ki bo v Ljubljani, 3. oktobra 2020, prejel pozitivno mnenje Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter, da smo dogodek že prijavili pristojnim. Pohod za življenje bo izveden zakonito in v skladu z navodili zdravstvene stroke, tako da bo varno za vse udeležence. Prijavite se tukaj.

Pohod za življenje 2020 bo 3. oktobra 2020, od 10.30 naprej v Ljubljani. Zbrali se bomo pred cerkvijo Sv. Jakoba (Gornji trg 18), nato pa se bomo sprehodili do Prešernovega trga. Lepo vabljeni, da se Pohoda za življenje 2020 zanesljivo udeležite. Pripravljamo lep program, tako da nam bo ta čudovit dogodek vsem ostal v nepozabnem spominu.

Vabljeni, da se prijavite na: PRIJAVA NA POHOD ZA ŽIVLJENJE 2020.
Prijava je nujna v skladu s priporočili Inštituta za javno zdravje mora organizator javne prireditve razpolagati s podatki udeležencev prireditve. Prosimo vas, da svojo udeležbo na shodu za življenje potrdite tako, da izpolnite tabelo oz. udeležbo potrdite na telefonsko št. 041 260 277.

Na pohodu za življenje bomo javno sporočili:
1. da vidimo prihodnost Slovenije veselju in spoštovanju do življenja,
2. da je potrebno imeti do mater in očetov, ki gredo skozi preizkušnjo smrti nerojenega otroka zaradi splava, odnos največjega sočutja, država pa jim mora vsestransko pomagati ter
3. da je nerojeni otrok človek in mu pripada pravica do življenja.
Več o namenu Pohoda za življenje 2020 si preberite na: http://24kul.si/podpisite-deklaracijo-za-zivljenje

Urša Cankar Soares,
kordanitorica Pohoda za življenje 2020

 

 

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top