Odpovejte POPTV! Radikalni aktivisti zavajajo in govorijo o homoporokah!

Na pustno soboto je začel v Sloveniji veljati kontroverzni »Zakon o partnerski zvezi«, ki ureja odnose med homoseksualci in lezbijkami. Na pustni torek sta tako dve lezbijki sklenili partnersko zvezo in bile deležne precejšnje medijske pozornosti, kar ni načeloma nič narobe. Novinarji POPTV pa so to zvezo namenoma imenovali poroka. Razlog – primitivna manipulacija prebivalstva!

POP TV je medijska hiša, ki je že leta pod nadzorom elite najbolj radikalnih homo-lezbičnih-bi-trans-queer seksualnih aktivistov ter pristašev smrtnega nasilja nad nerojenimi otroki, ki se protislovno zavzemajo tudi za umor istospolno usmerjenih nerojenih otrok. V obeh referendumskih kampanjah leta 2012 in 2015 so z umazanimi triki preko vseh svojih oddaj in interneta blatili zagovornike družine oz. namenoma prepovedali uravnotežene razprave na temo pravic otrok do očeta in matere. Zato je bilo tudi te dni za pričakovati, da bodo radikalni aktivisti na POPTV, ob uveljavitvi »Zakona o partnerski skupnosti«, provocirali in pustno slavili »homoseksualne poroke«, čeprav tega v omenjenem zakonu sploh ni. S takšnimi manipulacijami POPTV še naprej opravičuje svoj vzdevek POP TV - LAŽ. Zato vas pozivam, da premislite in odpoveste programsko shemo in TV operaterja ter prenehajte financirati »POP TV - LAŽ pranje možganov vas in vaših otrok«. Življenje brez PO TV laži bo veliko lepše! Denar, ki vam bo na ta način ostal, pa namenite v dobrodelne namene.

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top