OVSE je prejel poročilo o več kot 120 primerih kristjanofobije in diskriminacije kristjanov

Organizacija za varnost in sodelovanje (OVSE) in Europe's Office for Democratic Institutions and Human Rights (ODIHR) bosta 16. 11. 2016 objavila »Letno poročilo za leto 2015« o sovražnem kriminalu, ki so ga zaznale vladne in nevladne organizacije. The Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe, vodilna evropska organizacija za opazovanje kristjanofobije je 30. aprila 2016 posredovala OVSEju posebno poročilo o več kot 120 registriranih dejanjih sovraštva proti kristjanom v Evropi. Poročilo si lahko preberete TUKAJ.
 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top