Pahor uničuje Slovenijo, zdaj bi rad še Evropsko unijo

Borut Pahor je ob predstavitvi predloga evropske ustave zamolčal Damjana Medveda, pobudnika in avtorja osnutka evropske ustave. Damjan Medved je lani Pahorju poslal predlog evropske ustave in ga spodbudil, da se zanjo zavzame. Iz Pahorjevega kabineta so ga klicali, potem pa se z njim Pahor ni želel srečati. No, pred dobrim tednom smo v medijih zasledili pobudo za novo evropsko ustavo, ki so jo poleg Pahorja podpisali nekdanja predsednika ustavnega sodišča Peter Jambrek in Ernest Petrič, nekdanji zunanji minister Dimitrij Rupel, člana Slovenske akademije znanosti in umetnosti Tine Hribar in Niko Grafenauer ter profesor evropskega prava Matej Avbelj. Damjana Medveda Pahor na predstavitev ni povabil niti ga ni omenil med pobudniki. Damjan Medved je pač "navaden" čebelarski mojster, Pahor pa se rad druži z doktorji in akademiki.

Pahor bi poučeval Evropo, doma pa ruši normalno državo

Kot predsednik vlade je Pahor Slovenijo zadolžil za 9 miljard EUR. Za njegove kredite smo do sedaj plačali že več kot 1,5 miljarde EUR samo obresti! Vsako leto več kot 250.000.000 EUR. Kaj je Pahor kot predsednik vlade in države naredil proti korupciji v zdravstvu? Kaj je naredil, da bi imeli socialno čuteče socialno skrbstvo? Da ne govorimo, da je za 6 let nastavil kršitelja človekovih pravic Branka Maslešo in Zvonka Fišerja za predsednika Vrhovnega sodišča in generalnega državnega tožilca.  Kaj je naredil za vrnitev koroških dečkov v njuno družino, potem ko je julija prejel peticijo? Na vseh referendumih je nasprotoval otrokovi pravici do materinstva in očetovstva in podpira posvojitve v razmerja dveh moških, dveh žensk, dveh transseksualcev in dveh queerseksualcev.

Kot ugotavlja Pahor, ne smemo oklevati in čakati. »Mi smo tisti, ki moramo dati odgovor, nihče drug,« je pozval. Da, Barut Pahor, na gornja vprašanja morate dati odgovor.

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top