Pevec svetovnega formata, Luka Debevec Mayer, v Ljubljani, 19.11.2018

Eden najboljših pevcev na svetu, basbaritonist Luka Debevec Mayer, ki gostuje po največjih svetovnih odrih, prihaja 19. novembra 2018 v Unionsko dvorano v Ljubljani. Dobrodelni koncert organizira dobrodelna organizacija Vrtnica, častna pokroviteljica koncerta je Urška Bačovnik Janša.

Koncert Luka Debevca Mayerja bo 19. novembra 2018 ob 19.00 v Unionski dvorani v Ljubljani. Karte po ceni 15 EUR lahko naročite na el. naslov: info@fundacijavrtnica.si ali po telefonu 01 434 5445.

Z Lukom Debevcem Mayerjem bodo nastopili Broken – string kvartet in pianist Diego Licciardi.

Vabljeni! Obeta se vrhunska glasbena izkušnja!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top