Poglejte, kako skrajne feministke učijo deklice preklinjati in govoriti feministične stavke

Skrajna feministična skupina The Slay (umoriti), je na svoji Facebook strani objavila žalosten video, v katerem majhne deklice učijo preklinjati in izrekati feministična gesla. Ko sem si video ogledal sem bil najprej šokiran, nato pa užaloščen nad zlorabo otrok za potrebe homo-lezbične-bi-trans-queer-feministične propagande.

https://www.facebook.com/theslaybymic/videos/1783393481922267/

Zloraba otrok za seksualne, čustvene in  ideološke  potrebe je ena najhujših stvari, kar jih je mogoče zagrešiti  v odnosu do odraščajočih otrok, ki se telesno, čustveno in duhovno šele razvijajo in oblikujejo svojo identiteto. Zloraba, kakršnakoli že je, se globoko vtisne v njihovo duševnost. Zato, spoštovane feministke, nehajte za promoviranje svojih idej zlorabljati otroke! S tem povzročate škodo zdravemu razvoju otrok, ki jih zlorabljate ter tistim, ki jih bo vaše sporočilo doseglo. Ne učite jih sovraštva med spoloma, raje jih učite spoštovanja in sodelovanja in veselja nad različnostjo, ki bogati.

Komentarja proti zlorabi otrok za potrebe feminističnega aktivizma s spletne fb strani The Slay 

1.  »Tole je popolna neumnost, obstaja milijon in en način, da zadeneš bistvo. Dekleta znajo biti močna in vplivna, ni jih treba  usposabljati za poudarjanje grdih besed. V bistvu je tole demoralizirajoče. Jih kaj naučimo s tem? Dekleta naj se učijo biti močna in pogumna in naj znajo sprejeti življenje. Učimo jih raje samospoštovanja in spoštovanja drugih. Vključno s spoštovanjem jezika. Ja, ja, vem, da vsak po svoje ...«

2. »Prosim povejte mi, da ste dovolj pametni, da ne padete za tole! Ne dovolite, da vaši otroci preklinjajo! To lahko povzroči več škode za njih, kot si mislite. Ta video se zdi kot  dnevni red kluba pedofilov in  posiljevalcev!! NE SKRBI ME, da  bodo užaljeni, bolj  me skrbi za varnost otrok! Še posebej, ker tudi pedofili pritiskajo, da bi poskušali legalizirati zlorabe otrok; to je verjetno del njihovega zlobnega načrta...«

Zgodba je žalostna in zgovorna samo po sebi. Zato je še kako pomebno, da smo v Sloveniji  decembra 2015 na družinskem referendumu odločno zavrnili poskus brisanja spola, vnašanja teorije spola v šole, posvojitve in kupovanje otrok s strani bogatih homoseksualcev in lezbijk. Sedem let boja brez sredstev in z ulice proti bogato financirani skrajni levici je bilo dovolj. Čas je, da na naslednjih volitvah pride v parlament čimveč predstavnikov Gibanja za otroke in družine ter drugih demokratov, ki zagovarjajo pravico do življenja, svobode in demokracije.

Avtor

Franci Donko

Socialni delavec

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top