Pohod za življenje 2020 izjemno uspel!

Ob poostrenih varnostnih razmerah je v Ljubljani danes potekal Pohod za življenje. Zbrani so s pesmijo, nagovori, pričevanji in sprehodom po Ljubljani skušali dvigniti zavest o tem, da je vsako, tudi nerojeno življenje dragoceno ter da je treba življenje varovati od spočetja do naravne smrti.

Udeleženci so se zbrali na Levstikovem trgu pred cerkvijo Sv. Jakoba, kjer so prejeli maske, majice in pro-life knjižico, ob pomoči katere bodo lahko sporočilo Pohoda za življenje ponesli tudi v druga okolja, kjer delujejo. Na trgu se je nato izoblikovala kolona, ki se je odpravila na pohod po ulicah stare Ljubljane. Pohoda se je po oceni organizatorjev udeležilo približno 500 udeležencev, veliko je bilo družin z otroki in mladih. Več si preberite na portalu Domovina.je

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top