Pohod za življenje 2021: Pridite na Kuršček – sobota 4. 9. 2021 ob 9h

Duhovno pripravo na Pohod za življenje 2021 bomo začeli 4. septembra 2021 na Kureščku. Zbrali se bomo ob 9.00 pri križu pod vznožjem hriba. Najprej bomo molili Križev pot, ob 10.00 pa bo Sv. maša. Vsi prav lepo vabljeni!

V pripravi na Pohod za življenje 2021 se bo Slovenija spet povezala v enomesečni molitvi za nerojene otroke z akcijo 1.000.000 Zdravih Marij za 1.000.000 umrlih nerojenih otrok v zadnjih 70 letih. Molitveni namen: Za pokojne nerojene otroke. Vodimo evidenco napovedanih in opravljenih molitev, da bomo vedeli, ali smo izpolnili cilj, zato vas prosimo, da nam na el. naslov: pohodzazivljenje@gmail.com (v zadevo vpišite: Zdrava Marija) sporočite, koliko molitev boste oz. ste že opravili vi, vaša družina, molitvena, zakonska skupina itn. Molitev je naš dar za pokojne nerojene otroke.

Od 23. 9. do 1.10. bo potekala devetdnevnica pred Pohodom za življenje 2021. Povprašajte svojega župnika (čimprej), če bi se vaša župnija pridružila devetdnevnici in nam to sporočite na el. naslovpohodzazivljenje@gmail.com (vpišite zadeva: Devetdnevnica). Na podlagi vašega obvestila vam bomo poslali gradivo za devetdnevnico.

Glede na veliko aktivnosti, ki jih bomo izvajali v tem mesecu do Pohoda za življenje 2021, razglašamo mesec od 1.9.2021 do 2.10.2021 za Mesec Pohoda za življenje.

Življenje nam je vsem dano kot  Božji dar. Dobili smo ga zastonj, brez lastnega truda. Koliko lepega lahko naredimo drug za drugega, ker imamo življenje in ga imamo radi! Hvala vam, ker sodelujete pri reševanju človeških življenj - pri reševanju najšibkejših, nedolžnih in najmlajših članov naše družbe. 

Nerojeni otroci nas potrebujejo, saj si sami ne morejo pomagati, zato že danes prijavite sebe in svojo družino na Pohod za življenje 2021: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform ter se pridružite ostalim aktivnostim, ki jih pripravljamo.

To sporočilo, prosim, posredujte svojim domačim in prijateljem.

Bog povrni.

Lepo pozdravljeni,

Urša Cankar Soares, 
v imenu koordinacije Pohod za življenje 2021

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top