Poročno presenečenje - s podnapisi

Ko sta se Leah in Chris O'Kane pripravljala na poroko, nista slutila, da jima bo najbolj v spominu ostalo presenečenje, ki ga je pripravil duhovnik. Objavljamo video s podnapisi besedila.

Duhovnik Ray Kelly, ki sta mu novoporočenca očitno zelo draga, je predstavil svoj razkošen glasbeni talent na ravni največjih glasbenih zvezdnikov. Vrhunska izvedba znane pesmi Leonarda Cohena s prilagojenim besedilom pa ni bila izvedena z zvezdniško prepotenco, ampak z notranjim mirom in globoko duhovno noto. 

Poroka je bila 5. aprila 2014 v Irskem v kraju Oldcastle. Posnetek si je v različnih verzijah na youtube do sedaj ogledalo že okoli 40 mio ljudi. Objavljamo enega od posnetov s podnapisom besedila.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top