Prihaja čas, da rečemo: Dovolj ste nas kradli

Minister Peter Gašperšič nam je ostal v spominu po svoji izjavi, ki jo je dal še v času, ko je sploh kandidiral za ministra. Takrat je urbi et orbi  na presenečenje celotne slovenske javnosti izjavil, da DRUGEGA TIRA KOPER - DIVAČA VSAJ 30 ALI CELO 40 LET NE BOMO POTREBOVALI.

Ob takratnem strokovnem in javnem ogorčenju, ki ga je vzbudila ta njegova izjava, si res nihče ni mogel predstavljati, da bo kot minister že po dobrih dveh letih s strokovno popolnoma nedodelanim predlogom (ki je po ugotovitvah neodvisne stroke skoraj 100 % predrag) na vso silo izsiljeval njegovo takojšnjo potrditev.

"Ljudstvo je bedasto", je nekoč javno izjavil naš nadvse znani politik. (Milan Kučan)

Ustavimo to norijo in povejmo na referendumu na ves glas:

DOVOLJ !

Dovolj je tega nesramnega državnega ropanja na naš račun za nenasitne žepe oblastniške kaste ! 

Ingo Falk Pasch Wallersberg

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top