• Fotografija z nedavnega Pohoda za življenje v Berlinu.

Vabljeni na današnji Pohod za življenje 2020, Ljubljana, 3. oktober 2020, ob 10.30

Pohod za življenje 2020 bo v soboto, 3. oktobra 2020, v Ljubljani! Izvedli ga bomo v skladu s predpisi, ki veljajo v času epidemije koronavirusa ter navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje, tako da bo varno za vse udeležence. 

Odlična novica: Prejeli smo že pozitivno mnenje Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Pohod za življenje tudi prijavili, tako da bo vse kot mora biti.

Pohod za življenje 2020 bo 3. oktobra 2020, od 10.30 naprej v LjubljaniZbrali se bomo pred cerkvijo Sv. Jakoba (Gornji trg 18), nato pa se bomo sprehodili do Prešernovega trga. Podrobnejša navodila boste prejeli z naslednjo pošto. Lepo vabljeni, da se Pohoda za življenje 2020 zanesljivo udeležite. Pripravljamo lep program, tako da nam bo ta čudovit dogodek vsem ostal v nepozabnem spominu.

POMEMBNO: V skladu s priporočili Inštituta za javno zdravje mora organizator javne prireditve razpolagati s podatki udeležencev prireditve, zato vas prosimo, da svojo udeležbo na shodu za življenje potrdite tako, da izpolnite tabelo oz. udeležbo potrdite na telefonsko št. 041 260 277. Povezava za prijavo na Pohod za življenje 2020: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform

Udeležba na pohodu je brezplačna. Z organizacijo pohoda za življenje pa je povezanih kar nekaj stroškov, zato vse, ki lahko finančno pomagate, prosimo, da nam priskočite na pomoč. Sredstva lahko nakažete na račun: Zavod za družino in kulturo življenja, Tržaška 85, 1000 Ljubljana, IBAN: SI56 0430 2000 3285 568, referenca SI99, namen: Pohod za življenje 2020.

V pripravi na Pohod za življenje 2020 želimo, da se Slovenija poveže v molitvi za nerojene otroke z akcijo 700.000 Zdravih Marij za 700.000 umrlih nerojenih otrok v zadnjih 70 letih. Molitveni namen: "Za pokojne nerojene otroke". Vodimo evidenco napovedanih in opravljenih molitev, da bomo vedeli, če smo izpolnili cilj, zato vas prosimo vas, da nam na el. naslov: pohodzazivljenje@gmail.com sporočite koliko molitev boste opravili vi, vaša družina, molitvena, zakonska skupina itn. Molitev je naš dar za pokojne nerojene otroke.

Življenje nam je dano kot  Božji dar. Dobili smo ga zastonj, brez lastnega truda. Koliko lepega lahko naredimo drug za drugega, ker imamo življenje in ga imamo radi! Hvala vam, ker sodelujete pri reševanju človeških življenj - pri reševanju najšibkejših, nedolžnih in najmlajših članov naše družbe. 

Na pohodu za življenje bomo javno sporočili:
1. da vidimo prihodnost Slovenije veselju in spoštovanju do življenja,
2. da je potrebno imeti do mater in očetov, ki gredo skozi preizkušnjo smrti nerojenega otroka zaradi splava, odnos največjega sočutja, država pa jim mora vsestransko pomagati ter
3. da je nerojeni otrok človek in mu pripada pravica do življenja.
Več o namenu Pohoda za življenje 2020 si preberite na: http://24kul.si/podpisite-deklaracijo-za-zivljenje

Nerojeni otroci nas potrebujejo, saj si sami ne morejo pomagati, zato vabljeni na Pohod za življenje 2020: Prijava: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform

Bog povrni.

Lepo pozdravljeni,

Urša Cankar Soares, 
v imenu koordinacije Pohod za življenje 2020

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top