Priročnik za življenje in boj proti kulturi smrti v Sloveniji

Vzemite v roke priročnik zavzemanja za življenje ter boj proti kulturi smrti v Sloveniji. Vabljeni, da si ga preberete, ker vam bo zelo pomagal, da se boste lažje borili za življenje in proti kulturi smrti med svojimi prijatelji, znanci, sosedi, sodelavci... Velikokrat čutimo, da ne najdemo pravih besed, čeprav vemo, da sogovornik nima prav. Od sedaj naprej  vam bo v pogovorih in pri zagovarjanju vaših stališč veliko lažje.

Priročnik sestavljajo odgovori na najbolj pogosta zavajanja abortivnega lobija in pristašev kulture smrti ter na poljuden način predstavljena znanstvena dejstva o posledicah splava. 

Ta drobna knjižica bo lahko preko vas reševala življenja, posebej če se boste o njeni vsebini pogovarjali s svojimi otroki, vnuki in mladimi.

Priročnik za življenje in boj proti kulturi smrti lahko brezplačno dobite na tej povezavi.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top